Senarai Websites untuk download Drama / Movies / Tv-series

Seperti sedia maklum, aku seorang yang kuat mendownload, jarang sangat la aku melabur duit beli DVD or CD original untuk tengok cerita yang aku suka. Terukkan? Ya, thumbs down untuk aku.

Untuk pengetahuan korang, dalam external aku ada pelbagai jenis cerita. Dari movie english sampai ke movie thailand aku ada, tapi tak banyak la. Tv series aku ada dalam beberapa cerita, satu cerita pulak ada yang dah mencecah season ke ketujuh dan sebagainya, semput ok nak kumpul semua cerita tu. Tapi kalau dah minat, semuanya sanggup. Hehe. Movie pula dulu koleksi aku dah mencecah 400 movies, tapi setelah dah filter sedikit demi sedikit sebab tak cukup space hard disk, sekarang tinggal dalam 300 lebih je. Fiuh~

Kepada peminat-peminat drama korea dan jepun diluar sana, aku mungkin boleh menjadi pembekal korang. Haha. Ok gurau. Cerita korea aku ada dalam 60 lebih cerita, itu tak termasuk movie, kalau termasuk movie, ada dalam 80 lebih. Sama jugak macam cerita jepun, dalam 60 lebih cerita. Nak aku listkan ke? Next entry insyaallah aku listkan cerita apa yang aku ada.


Mana aku dapat semua cerita-cerita tu? Setelah dah tolak cerita yang aku copy dekat kawan aku, selebihnya aku download dekat:

Movie.
http://mediafire4u.com
http://akumuzikhampa.blogspot.com/
http://2smallsizemovie.blogspot.com/
http://www.300mbunited.com/
http://jieazzmovie.net/
http://www.teamaryzs.com/
http://mediafiremoviez.com/
http://jiwang.org
http://www.300mbmovie.com/
http://w3.tbd.my/
http://www.getmediafire.com/
http://amoviesz.com/
http://www.300mbfilms.com/
http://www.mediafirefilms.com/

Tv Series.
http://mediafirefreaks.blogspot.com
http://sicklah.blogspot.com/
http://mediafireheaven.ucoz.com/

K-Drama/J-Drama/K-Movie/J-Movie.
http://myasiancinema.com/
http://www.mediumquality.org/
http://chumhienk-mhienk.blogspot.com/
http://doramax264.com
http://bestdramas.blogspot.com/
http://minidramaportalhome.blogspot.com/

Watch Asian Movie/Drama Online.
http://www.mysoju.com/
http://www.dramacrazy.net
http://www.natnatvip.org/
http://www.epdrama.com/

Enjoy! :)

20 comments:

Ku Azhar said...

abis la quota den bln nie..hahaha

e k i n said...

Aaaa. Takde deh. :p

Ku Azhar said...

hehehe quota dh diabiskn sblm blk :P kih3

fatin aziz said...

saya plak download kat www.mhomuvee.blogspot.com jimat duit klau download je..hehe

Yana Sakura said...

wah..byknyer tmpt download..baru tau..hee..
nice sharing.. :)

cIk cUmIe said...

hyee..singgah sini. selalu guna torrent je. tapi susah la nak dpt korean drama. :)

http://lifeisacompactcase.blogspot.com/2012/11/entri-tanpa-tajuk.html

Aida Omar said...

lepas downloads abeh quota limit.. sebulan kena blogwalking dengan kura2. haha.. share yang baik nie dear :) memudahkan

Ku Azhar said...

sy nk komen siap2 sblm entry baru dipublish..hehehe :p

Noona Nana said...

best lah...penat cari web drama....movie dan eps...selama nie....

Anonymous said...

mexico xda ker??

Anonymous said...

drama thailand ada ke weh? pheonix blood or soda and ice tea? download mana?

atikah nurul said...

ada sape2 tau mne nk download cte mexico?

Izah Razak said...

still boeh guna lagi ke semua link2 tu ?

Izah Razak said...

semua link2 tu boleh guna lagi ke ? saya nak link utk drama n muvi korea

Izah Razak said...

jjjkl;l

afifah said...

thanks..most links yg movies punya dah mati~
maybe boleh update..
anywayyyy
thanks sooooooooooooooooo mmuchhhhh

qishana said...

Guys tahu tak mana2 blog yg blh download cerita sofea the first

Anonymous said...

risau kuota habis ke?hehehehe... ce tgk page nie, ade jual sim kad internet yg kuota unlimited https://www.facebook.com/targetgadget

Anonymous said...

cmne nk dapatkn link2 tv series yg dh lame? byk link da xleh nk download..

musa said...

www.tom365.com..movie best. cara download tengok you tube..