Terima Kasih!

Bismillah*.

Hai semua! Ish, dah lame rasenya tak update blog ni. Sekarang dah masuk bulan May. Kali terakhir aku update blog mase bulan Febuari. Sorry la ye. Memang tersangat sibuk dengan belajar. Macam la aku rajin sangat. Haha! Aku pernah terpikir macam nak delete je blog ni. Tapi...sayang gile la kalau aku buang. Sia2 je la aku post selame ni!

Aku pernah dapat komen dari blogger lain, pasal blog aku penuh dengan gambar artis Korea. Macam semak je. Haha. First of all, aku nak ucap TERIMA KASIH sebab sudi datang bace blog aku yang tak seberape ni. Betol! Memang tak seberape. Sebab tuh la tak femes. Hehe. Sebabnye, aku agak obses dengan diorang ni. Obses tapi tak fanatik pon. Obses dengan fanatik same ke? Tak tahu la! Tapi bukan aku sorang je, ramai lagi. Kalau tak percaye, explore la lagi.

Itu saje la yang aku rase nak membebel hari ni. Next time aku tengah cuti semester ni. Aku akan merajinkan diri untuk update blog ni. Chaow~!

Moga-moga aku dapat jawab exam dengan tenang besok. Amin.


post signature

2 comments:

lionteen said...

bz sungguh ye..
hehe..
rindu kat ekin..:)

e k i n . said...

Haha. Thanks lionteen XD
Rindu kt sume blogger. ngn blog niyh! Hehehek!