Kenduri-kenduri , huhu !

Semalam dengan hari ini penuh dengan jemputan kenduri kahwin kat Pedas Negeri Sembilan , tuh pon tak semua rumah aku pergi , fuhhh bertuah betul family aku ni , satu kampung kenal , semua orang nak jemput datang kenduri , hehehe !


Hari sabtu lepas pergi kenduri saudara mama , jauh la gak relation mereka , berpupu-pupu , haha . Pening den dehh . Tak payah tau pon tak pe . Sebab tak rapat mana pun . Tau macam tuh sudahh , hehehe . Lepas makan nasi minyak , punye la busan menunggu mama habis borak , sempat la aku snap beberape gambar , keh3 . Handset baru la katakan (Sony K810i), buat pengetahuan korang , aku tak jadi beli handphone Sony W910i or Nokia N81 , sebab-sebab utama; kamera tak lawa.


baru lepas habis makan , muka buat-buat
tak kenyang , snap time semua orang clear , haha .



muka control ayu , haha . credit to nana =)


Blog ni hanya akan di'update'kan sekirenye idea datang mencurah , terima kasih .




post signature

10 comments:

lionteen said...

my mum mlm td g knduri kawen smpy 6umah..

ionteen xikut cz tkt pgsan kknyangan..hehe

naqiubex said...

banyaknya kenduri kawin..
Apasal saya tak kena jemput ke mana mana kenduri kahwin ye cuti ni
kenduri aqiqah ada pulak!

e k i n . said...

naqiubex; haha , sebb kamuh xfemes .
ahaksss =))

dr_zool said...

ok tq.btw,boleh sy tau sedari k jual topup shj atau nk cari orng sekali?

cz sy join 2 syrikat ug jual topup.satu nh mlm(means untung jualan xbyk sgt.nk byk kne cr orng)

lg 1 bukan MLM.means,untung berdasarkn jualan sedari.byk sedari jual,byk la dpt.xpyh cr orng.

so,kalu sy tau sedari jenis yg cmne,leh gk sy tlg sket2

Portgas .D. Ace said...

wow..
smart blog..
rjin g knduri..
hehehe~

e k i n . said...

Portgas.D.Ace; pegi kenduri sebb nak makan , wahahaha ;pp

SHAZREEN HAFIZEE said...

lame tak on9..

baru akuh balas ko nye tag ni=]

Robb Sempurai said...

cute

milimilo said...

dah lame xtuka enpon..dok pkai enpon lame je..enpon baru kne r wat muke eksaited :)

e k i n . said...

milimilo; haha , muke excited ? ajar la sikitt ;p