Ouh . Tercapai juga :D

Dah lama sangat sangat tak update blog ni , berzaman kot . Aku tengok bilangan follower aku pun makin bertambah , segala pesanan kat shoutmix tidak terbalas oleh ku , sorry ye semua . Sibuk dengan study laa :(

Hari sabtu minggu lepas , sempat jugak keluar dengan member rumah pergi jalan jalan area Time Square , sambil tuh singgah Low Yat . Dapat la aku borong gadjet gadjet komputer yang memang dari dulu aku minat sangat , tapi disebabkan masalah kewangan yang serba kedaifan , terpaksalah aku beli satu bende je , huhuh .


Tadaa , Tercapai juga aku beli bende alah ni :))


Gambar kat atas ni ialah external hard disk , disebabkan keghairahan aku mengumpul Video artis-artis Korea dan Jepun  dan movie movie Inggris yang tak terkira banyaknye , bende ni dah macam satu keperluan yang sangat penting . Haha . Smart kan? Dah la warne putih , saiznye 250GB , susah nak dapat , hari tuh pun nasib-nasib je dapat , huhu !



Gambar Hiasan :))




 
Oh , Broadband !



Erm , banyak betul kengkangan untuk aku memilikinye , huhuhu :(

Broadband kat atas tuh broadband kawan aku , haha . Sendiri tak mampu . Kerja nanti baru dapat kot , huhu . Pasrah je !

 



post signature

17 comments:

Syida Shukor said...

alalaaa .
nk jugak external hard disk tuh
:(

Portgas .D. Ace said...

bli je brdband 2..
bru bapew posen..

e k i n . said...

@Syida;

Nak ke? beli la kat Low Yat.

banyak pilihan , tapi cpat habis mende alah tuh.

first serve, first get!

haha ;D

e k i n . said...

@Portgas.D.Ace

Bape posen? org kaye buleh la ;p

parent tak kasi actually.

huhu :(

♥♥me ~ cik sara said...

wahhh..external..
syioknye ade external bru..leh isi mcm2..eheh

UsE_RiEz said...

tumpang tanya..
broadband tu beli rm brapa??

e k i n . said...

@cik sara

tau takpa! haha ;D

e k i n . said...

@useriz

Broadband? Broadband celcom much more cheaper and full satisfaction ;D

arby89 said...

adakah aku name tu?
tgk r t, kalaw aku pon, kamoo still x taw sape aku..
diselubungi misterii..
hahaha

Night Crawler said...

modem broadband tu jenis mana?? cun la hitam gitu.. broadband celcom banyak masalah..not recommended..

PrincessKawaii said...

wah siap beli external hard disk tuk video2 artis kora and jepun..
mesti byk koleksi kan?
leh la share2 video tu nnt :)

e k i n . said...

@arby

yela, berjual mhal plak dye. Nak misteri2 gitu , haha ;D

e k i n . said...

@night crawler

Celcom actually not the best. But cube la guna Wimax! baru punye keluaran, murah pun murah.

;D

e k i n . said...

@Princess Kawaii

haha , boleh jehh! takde la byk sgt. Ade yang dah buang coz buhsan. huhu!

lionteen said...

bp yek kamu bl xtrnal hrd disk tu?

e k i n . said...

@lionteen

harge? rm209. niyh yg termurah , huhu!

Naurah Napiha said...

berapa harga nye hard du=ist tu yek??..sori..salam perkenalan..