Lee Min Ho(Boys over Flower) in Sg.Wang Plaza!

Okeh , nak jadikan cerite , 2 minggu sebelum Lee Min Ho nak datang malaysia aku dapat tahu pasal ni , aku dah plan nak datang tengok! iaitu pada 25 Oktober 2009 at Sg.Wang Plaza. So what? aku minat die lebih-lebih lagi sejak tengok cerite Boys over Flowers tuh! And sebab minat aku yang mendalam dalam bab-bab artis korea ni . Die datang untuk promote produk kecantikan Etude House sebab die duta produk Etude House . Erm , walaupun takde teman , last-last terpaksa la aku heret Bf aku sekali , kesian die , hehehe . Nak kate aku niyh fanatik , takde pun . Sekadar dapat jumpe depan-depan pun jadilah. Huhuhu!



Ni antara gambar-gambar yang aku dapat tangkap . wee~






 
 Ni je la setakat yang termampu nak ambik gambar die , walaupun aku dapat port depan , tapi still tak memuaskan hati bab amik gambar , coz reporters sume potong line . Huhuhu! Tapi serius aku cakap , die tersangatlah hensem! dan tinggi! dan segak! hahaha , tak boleh describe dengan kate-kate , cair jap aku tengok die depan mate ,  ahaks~


Antara video fancam yang diambil oleh peminat Lee Min Ho.



Walaupun die datang sekejap je , tapi agak puas coz aku dapat tengok dekat-dekat, berbaloi ar jugak tunggu dari pukul 10 pagi sampai pukul 6 petang ! ahaha. Ade yang datang dari pukul 7 lagi! Nasib baek aku tak gila cam sesetengah orang tuh! Haha . Tapi yang agak frust , aku tak dapat chance nak ambik autograph die , ramai sangat orang!! Dari Indonesia dan Singapura pun ade sanggup turun , bayangkan lah tempat macam Sg.Wang tuh mane la muat dengan lautan manusia cmtuh , mmg macam sardin. Tapi puas! Hehehe . Aku harap one day die datang lagi...Sarangheayo Lee Min Ho! proud to be ur fan!

p/s: Sorry sgt , dah lame tak update blog , busy schedule. Huhu :(



post signature

10 comments:

非凡 said...

I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard.^^

lionteen said...

wah..
ni klau mak lionteen tau ni,abis la..
sure ajak ank2 die g..
cz mak lionteen sgt la minat same mamat tu..hehe

cik lilo said...

OMG

sys pergi..bestnyer

i jez dpt tau lps baca buletin gambar dia kt Malaysia but da lepas ar..

e k i n . said...

lionteen; haha. yeke. too bad for you...akceli tak brape best pun event dye. Dye punye management tak proper.

lanun terlampau said...

gosh, dpt pergi rupanya
dapat tau dia dtg bila baca e-pop je

e k i n . said...

lanun terlampau; minat ke? thats weird, haha. jarang jumpe laki minat korea, haha.

lanun terlampau said...

haha baru je kot.
sebelum ni memang gila jepun
akhir2 ni plak korea.

lanun terlampau said...

haha baru je kot.
sebelum ni memang gila jepun
akhir2 ni plak korea.

Mis$~ said...

jelesnyer...=_=
hehe~
mesty dye sgt hensem!! ^^

Mis$~ said...

jelesnyer...=_=
hehe~
mesty dye sgt hensem!! ^^