Selamat Hari Raya Aidil Adha :)

Besok hari raye lah ! Aku rase ramai yang hepy sambut raye esok , aku pun hepy gak , tapi tak sehepy orang lain kot. Huhu. Sebabnye:

1)Aku tak dapat turun KL seperti kebiasaan. And jumpe sepupu2 aku yg tersayang. Sory guys.
2)Sambutan yg biase2 je. Takde singgah menyinggah rumah sape-sape.
3)Dah 2 hari aku gado dengan Bf aku! huhuhu. Taktau leh baik ke x esok.

Tapi sambut tetap sambut. Cume bezanye aku tak turun KL tapi turun Jasin jumpe adek kuh yang masih kat asrama tengah struggle dengan SPM. Hopefully she can fight it!

Dalam sedar tak sedar, cerite new moon dah keluar lah! Bestnye~~ Aku dah lame tunggu cerite ni keluar. Sejak aku tengok thriller die kalau tak silap 4 bulan yang lalu. Lame tuh... Hopefully next week aku dapat tengok. Tapi taktau lagi dengan sape. Huhu.






p/s: Nak tengok lagi cerite 2012!!


post signature

8 comments:

milimilo said...

slmt berkorban di hari raye..

tringin nak tgok 2012 gak..nak insaf...heh

e k i n . said...

milimilo; hehek....hapofully!

niesz said...

salam aidiladha ek..xpe..raye kat mane2 pon besh gak..
yg yg penting dpt mkn daging korban..ehe..

lionteen said...

mmm...
xtgk lg cite 2012..huhu..
slamat hr ry..

Useriez said...

selamat hari raya aidiladha~

e k i n . said...

Useriez; Selamat hari raye juge ;D


niesz; Tuh lah , raye mane-mane pun same je akceli. Selamat hari raye juge ~


lionteen; Tgok la, best!! Slmt hari raye to you too :)

cik EPAL said...

salam aidiladhaaa ..semua nak tengok new moon ;)

e k i n . said...

cik epal; Salam aidil adha juge~~ New moon best la kak! rugi tak tgok. Hehehe...