Penghabisan Cuti Pertengahan Semester. *sigh*

*sigh* Malas betul nak balik K.L~ Bangun2 pagi je, terus teringat yang cuti dah nak habis, hampir setiap hari aku kira hari bila nak habis cuti. Sangat malas! Dengan next week punye schedule ade banyak test, quiz, assignment and lab assignment! Tak terkire banyaknye. Duduk rumah je bukannye study pun. Hehehhee ;p

Yang Tak Best!

Sepanjang aku bercuti seminggu ni, berape kerat je aku usik buku(dah start risau pasal test calculus~!). Aku paling risau semester ni sebab MARA dah strict gile~ Gile jugak lah! Keputusan kalau terok sket, MARA akan bekukan loan untuk semester depan. MAMPOS! Ptptn pun tak macam tuh, kalau tak silap lah. heh!

Yang Best!

Download.Download.Download and download. Hahaha, bertambah la koleksi dalam hard disk kesayangankuh. One thing yang aku discovered sepanjang cuti nih, U-KISS is way to awesommeeeee! Haha LOL. Sampai aku join forum fan base diorang(ROCKETBOXX). I fell for ELI, damn! He way to dorky :D Kpop music is rockin' my life!



U-Kiss: They are way to awesome XD


ELI: Extremely dorkable~

Mood: Currently in desire to download U-Kiss Vampire Show, but apparently i have to wait next holiday~ Tak sempat! Huuu!

post signature

4 comments:

anish said...

mule suke u-kiss jgk esp lagu w/o u song ^^

hello, slm pknln X)

PrincessKawaii said...

u akan strt blajar blk i lak next week br strt cuti midterm..
minggu lps kolej sunyi je cz dak2 UiTM cuti kan? heheh..
slamt kembali ke kolej ye :)

e k i n . said...

anish: without u diorg best gak! hehehe ^^

princesskawaii; Yeke?lengang eh, haha. Takpe. suasane akan kembali bising, huahahaha~ LOL ;p

milimilo said...

u-kiss..xpenah dgr but kinda interesting..will try to check out =)