Mozilla Firefox versi Baru, gila kentang :)

Aku dari dulu memang pakai Mozilla, jarang pakai IE. Harini punye post aku nak bgtau pasal Mozilla the latest version iaitu Firefox 3.6, sebelum ni aku pakai version 3.5, sekarang Mozilla dah update, lepas aku download and install, result die gile kentang! haha. Lawa seyh ! Service die dah makin ok.

Preview: Click untuk besarkan.

Dengan Mozilla yang baru ni, mulelah sesi mendownload video yang latest. Terjumpe plak satu website ni pun gile kentang jugak! Apsal harini aku bernasib baik je, haha! Bagi orang yang gile dengan Kpop music mcm aku ni dan yang suke mendownload gameshow or drama korea or music video or performance(Music bank, Mnet C, Inkigayo) aku suggestkan korang ke website ini: cashewmaniakpop.wordpress.com SUPER DUPER AWESOME!

Semakin hari, semakin gile aku dengan lagu CNBLUE - I'm a Loner.


post signature

4 comments:

•·.·´¯`·.·eZ·.·´¯`·.·•™ said...

mcm skin jer yg berubah..huuu.. Laptop.ez dah lame tak guna Firefox

e k i n . said...

but ok la tuh :)

suraya said...

haruslah sekarang gak download... thanx 4 da info

P A U L I N E said...

sy minat CN BLUE gak!! =) pemain guitar dia cute la.. ^^