Away!

Besok aku dah kena balik k.l, kejap je mase 4 hari tuh. Rase macam 4 jam pun ade. Huhu! Lusa dah nak start kelas, berdebar jugak rasenye sebab subjek semester 4 ni makin susah. Tapi lumrah lah kan, mane ade bende makin lame makin senang. Semua makin susah kan? Hopefully aku dapat score this sem :)


Yang penting subjek JAVA mesti score :)

Hari ini lebih kurang macam semalam, takde aktiviti yang menarik langsung minggu ni. Tapi atleast aku kat rumah boleh online, boleh tambah koleksi video. Antara video favourite aku minggu ni pasal MBLAQ, Art of Seduction. Baru tengok yang tuh? ape lah kau ni kin. Orang lain sume dah tengok Idol Army. Huhu. Bukan ape, aku baru je mengenali MBLAQ. Thats why lah!


Clip Art of Seduction: Lee Joon nampak cute sangat :)

MBLAQ ni merupekan anak didik Rain. Dalam clip ni, aku tengok lagak Rain dah macam bapak kandung diorang je. Haha. Kelakar betul bile diorang kena marah. Aku perasan dalam kumpulan MBLAQ ni, ade sorang tuh muke macam HongKi. Sebijik! Aku mule-mule ingatkan HongKi betul lah. Pastuh membe aku kate bukan, die salah sorang kumpulan MBLAQ. Dari situ lah aku kenal MBLAQ. Hehe!


 Mir: Super like Hong Ki!

I will be away for few week till few month(I guess so?). I probably miss blogging and you guys :(

post signature

3 comments:

annaskeatiakuh said...

rajin nye ko igt nme ikin

isk!

jeles aku

mun said...

all the best for ur study :)

bunga ;D said...

comel dey kamu ni..=D