I'm part of B2UTY?

Hari ini lebih kurang macam semalam. Bosannye aihh. Semua orang tengah syok celebrate New Year, aku pulak duk terperap dalam rumah. Buat ape? Online. Online. Dan online. Tak mungkin aku bosan mengadap laptop sebab laptop dah jadi sebahagian nyawa aku, haha. Lalala.

Sepanjang aku cuti harituh aku duk cuci mate bermacam website. Selalunye aku bukak kpop news. Hehe. Sebab aku memang suke ikut perkembangan artis korea ni. Dari situ aku dapat tahu pasal artis baru bername B2ST/BEAST(Boys of the East Standing Tall). Lame-kelamaan aku jatuh hati dengan kumpulan ni. It means i'm part of B2UTY? Betul ke ni? Haha. Tak boleh nak official lagi, sebab aku baru sangat kenal diorang. Ape pon SUJU tetap dihati.

Disebabkan kebosanan melampau, tetibe menjadi rajin cap gambar performance diorang. Comel!







M-CORE: Beast performing Bad Girl and Mystery.

Hehe, aku paling suke sekali bila tengok Ki Kwang(AJ) gambar yang first tuh. Semalam aku ade post gambar dye. Bapak comel. Die sebaye aku, wahh. Macam tak caye je. Haha. Tengok sekali muke die macam baye adik aku jehh. Due orang lagi aku admired the most is Doo Joon(gmbar 3rd) dengan Yo Seob(gmbar 4th) :)

Bosannye, sampai taktau nak buat mende lain selain online. Haha.




post signature

9 comments:

jan said...

yes!dpt jg jd kumat kamit petame.hahahaha.aku xde la meminati org2 korea ni.sbb susah sgt nk igt muke.spesen je aku tgk :P

niesz said...

comel2!hihi...rase cam nk wat rambut cam tu lak..hihi..ley ker..

e k i n . said...

jan; spesen? haha. mule2 mmg lah susah. sebb tak minat! kalau dah minat, senang je ingt muke. hehheeh!!

e k i n . said...

niesz; buat rambut yg mcm mane niesz??hahaha. ade enam org kt gambor tuh. hahaha!

Farah said...

Wahh lawa lah blog ko . Ko suke BEAST?? Best ke??? MBLAQ lagi best aku rase...hehehe!!

e k i n . said...

Farah; tenks sbb rajen dtg blog aku, hehehe. BEAST la best weyhh. comel2 dowhh. MBLAQ syes sgt, next post aku cter sal diorg. Hehe!

BelL said...

hye.. thanx 4 following my blog.. sye pun minat sgt ngan B2ST... my favourite Yeo Soeb larh tp...

e k i n . said...

Bell; Yo Seob mmg super chumel ;)

Mis$~ said...

Dong Wo0n so hands0me!
thanks 4 da pic...^^
SUJU ttp di hatikuh! hehe~