Happy New Year yang Buhsan?

Weee, aku berade dirumah! Haha. So what? Actually semalam sepatutnye aku kena buat registration kat kolej. Pastuh aku check jadual, rupenye kelas stat minggu depan. Aku pun horrayy la. Haha. Maknenye aku ade 4 hari mase free. Aku decide balik rumah rembau. Disebabkan aku tak tahan bosan duduk rumah sewa. Huhu! Kat rumah ape lagi, online sampai bengkak mate pun takpe. Hehehe!


BEAST’s bedroom revealed!

Tadi mase aku berjalan-jalan kat forum Beast. Aku terjumpe la gambor diorang, bukan sebarangan gambor pulak tuh. Hahaa. Sangatt comel. Aku mulenye jealous tengok cadar katil diorang yang warne warni gituu. Haha. Kalah cadar katel aku! Gambar ni diambil secare spontan oleh staff diorang. Sayangnye diorang cut bahagian katel Dongwoon. ;p


B2ST / BEAST
  AJ look so cute, nice juicy lips. LOL  :)
Happy New Year guys :D Aku sambut kat rumah je. Huhuhuu.


post signature

7 comments:

niesz said...

comey nye mereka2 tu..hihi..

heppy new year dear..

e k i n . said...

Comeykan? hahaa. Hepy new year to dear :D

Useriez said...

happy new year~

jan said...

chumel tol cadar2 tuh.jeles aku.hohoho~

sha89 said...

wahh btul2 minat dgn korean band boy eh hehe...aku pun minat gak...hehe :)

happy new year n smoga tahun 2010 ni lbih success dlm hidup k :)

lionteen said...

beshnye dpt blk..
huhu..
epy new year..

P A U L I N E said...

Happy new year.. =) Take care..