200 followers :)



Harini tanggal 21 Disember, bilangan followers aku genap 200. Haha. Bukan senang nak kumpul followers sebabnye sekarang ni semua main 'you follow me, i follow u'. Kalau i follow, ade jugak yang tak follow back. Haha. Sekarang ni kalau aku buat blogwalking dekat blog orang lain takde pun nak tekan follow, kalau mule2 tuh rajen la jugak menekan button follow tuh, sekarang ni dah malas pulak, tekan bile rase minat je. Kalau dulu-dulu rajen la jugak aku mengomen blog orang, sekarang ni dah jadi pemalas sikit, huhu. Sorry ye guys :( Ade macam-macam jenis follower aku ni, kalau ade yang sentiase up to date dengan blog aku tuh, terima kasih tak terhingge lah aku ucapkan, even sekarang aku dah jarang gile update blog ni. But still ade yang ikut blog aku ni, yang tak seberape ni, thanks to you guys, sayang korang semue.

Ekin akan cube rajin mengomen post korang kelak, insyaAllah :)


post signature

17 comments:

•·.·´¯`·.·eZ·.·´¯`·.·•™ said...

hak3, nak buat camner.. mmber sumer sibuk maen mukebuku, ruang saya and etc. tarak yg sudi mau maen blog..uhuhuhu

Sendra said...

hahah..samalahh kita..u follow me,i'll follow u back..hahhaha

e k i n . said...

Ez; Tau xpe, makin ade facebook niyh mkin menjadi2 malas nak update blog, hahahaa ;p

Zuewairy said...

201 sudah..
hehe..
sama2 follow ya..


first time comment kat sini..

e k i n . said...

Hahaa, tenks zuewairy :))

•·.·´¯`·.·eZ·.·´¯`·.·•™ said...

wah~! nseb bekla aku nih jenis pemalas nak update paper, just wat account ntok cukup syarat biler org tnyer..wakakaka~

e k i n . said...

Ez; Hahahaa! kire 'bangge' la kalau ade semua account, tapi betul jugak tuh, hihihi!

jan said...

k
aku tglkan komen kat post ko :P

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

lionteen said...

thniah2..
truskan berblog yek..hehe

e k i n . said...

Dah jadi tempat iklan ke blog aku niyh, hahahaa ;p btw, tenks for the info :)


Lionteen; Mekasih ye :))

AzuanBudakPandai said...

uit..tahniah!! dah 200 upenya huhu

Eyriqazz said...

wah,congratz...keep up a good work ya?

P/s :kalau tiada word verification,lagi mudah nak komen.

http://eyriqazz.blogspot.com/

e k i n . said...

Azuan; Huhu, Lame tuh nak kumpul pollower :)


Eyriqazz; Haha, menyusahkan eh? tenks kerane menegur, nnt sy unable kan word tuh, tenks ye krn mengomen :))

'Aisyah Mahmood said...

blog ko cumel. :)

e k i n . said...

Aisyah; blog kamuh pun cumel juge!!