Kenape Semua Orang Suke Facebook ?



Heran jugak aku biler dapat tahu Mak Long aku ade facebook, umur dah nak masuk 50, dah ade cucu dah pun, ade facebook, hahahaa, heran bagi aku lahh, taktau pulak pandangan orang lain. Sekarang ni kan musim facebook, kalau dulu-dulu semua orang duk tanye ade myspace ke tak?Friendster pun same gak. Aku dah lame gak lah berkecimpung dalam dunia maya ni, aku start buat myspace mase aku form 2 sampai lah sekarang, dah masuk U dah pun. Lame kan? Tau takpe. Dan aku dah start BOSAN dengan myspace, bosan yang tak terhingge! Sekarang ni semua orang duk layan Facebook? ape yang best? aku tengok facebook tuh dah macam gudang game je, penuh dengan game. Aku rase kalau aku main game dalam facebook tuh, boleh addict kot! Aku cube sedaye upaya menjauhkan diri daripada game kat facebook, supaya tak addict. Aku dah la gile game, sekali main memang takkan boleh berhenti. Hehehee. Confirm terabai pelajaran nanti, ecehh ;p



Satu-satunye bende yang aku tengah addict sekarang ialah mendownload movie, wahahahaa, mentang-mentang ade hard disk baru :) Sasaran: 200+ movie, mesti kena marah dengan abg, hahahaa.
walawehh ;)

post signature

7 comments:

fadzle said...

facebo0k best..!!leh crik kwn2 lme.hehe~ yg ni pn best gak.leh chat kt tipon.gprs pree.masyuk..wap.mymlife.com.my.layanzzz~~

Sendra said...

camane ehh nk download movie??tak reti lahh..boleh tolong ajarkan??kat blog kuehtart please??maklumlahh,buta it sikitlahh..

jan said...

hehehe.
memg camtu la gamak nye ekin
gudang game & kuiz
unt sukasuki [:

PrincessKawaii said...

yup facebook meriah dengan game je. dulu tak suka sangat sign in kat facebook tp since dah addicted kat game cafeworld fb tu, hari2 sign in fb.. myspace dah agak terabai. he he he..

and samala kita skunk ni sibuk nak mendownload movie..
slalu download movie kat ne er?
share la skit :)
cz movie2 yg kat web slalu kita download hampir kehbsan :P

e k i n . said...

fadzle; setuju jugak tuh, boleh carik kawan-kawan lame, ade yang dah lost contct pun carik fb ade, huhuhu!

e k i n . said...

sendra & princesskwaii;

Selalu kte download movie dekat forum jeh, tak payah nak install limewire ke, torrent ke, menyusahkan idup jeh. Heheheh! Kte sllu download dekat laman web www.amaderforum.com, kena sign in dulu, baru boleh download.

jan said...

oh.
ade gumok kat cni.