Koleksi Bertambah-Tambah,

Aku memang terdesak sangat. Terdesak sebabnye hard disk aku dah padat macam tin sardin, hard disk yang bersaiz 250GB penuh sudahh, baru je beli about 3 bulan ke 4 bulan lepas, aku dah tak berape ingat bile aku beli hard disk tuh kat lowyat, tinggal 1GB jeh, haha. Ni lahh rupe hard disk kesayangan aku, aku pernah post kat blog mase first time beli dulu, kalau korang tak ingat, ni lah die.
saiz: 250GB, jename: Buffalo

Tapi tuh dulu, sekarang ni about 2 minggu lepas aku dah pasang niat beli hard disk baru dekat terminal one, memandangkan sekarang tengah cuti sem, tak dapatlah nak turun kl, turun seremban pon jadilah. Hehe. Akhirnye bertambah lah koleksi hard disk aku, hard disk yang baru ni tak berape lawa drpd yang first, tapi aku tak kesah dengan sume tuh, sebab yang penting fungsi, hard disk memang satu keperluan yang penting dalam hidup aku, hahaha. Tak boleh blah ayat. Inilah rupe hard disk baru aku.
saiz: 250GB, jename: Tinytech




Koleksi hard disk aku bertambah, begitu juga dengan koleksi movie aku yang mencecah lebih 120 movie(English,Melayu,Korea,Jepun), 15 drama(English,Korea,Jepun,Taiwan,Melayu), lebih 1000 mp3, 100+ music video, 30+ gameshow korea dan 3000++ gambar artis korea(terutama SuperJunior,LeeMinho,Bigbang,Ft Island). No wonder lah.... Akukan gile mendownload....


Currently listening to: My Everything by Lee Min Ho ;) god bless him.

post signature

8 comments:

arby89 said...

owh..lepas..alhmdulillah..he..
tp x dekan r.. sket g je. x de rezeki kot. kamoo cane?

arby89 said...

mara x masuk2 g.. cambez je ader exhdd..hu..

e k i n . said...

arby; Mara tak masuk lagi? Huhu. Dulu2 pun kitorg kena tggu mara sampai akhir sem 2 bru dapat, cm siot je mara. haha ;p Skit je lg dpt dekan? terer nye kamuh, anyway tahniah lahh ;)

arby89 said...

x de maknenyer tere..graf turun kot..hmm..sem2? ala... yuran x berbayar g....

arby89 said...

graf rezut r.. ntah..aku men sebot je..x taw la graf tu cane lak..hehe. masyuk ek? he..masyuk x masyuk r.. yuran gak kne bayor..kalaw x dapat g..2 sem r x bayar yuran..hu..

nabil said...

pinjam hdd???hehehe

PrincessKawaii said...

wah! gila la.. mmg ske mendownload er.. he he he..

eyh lagu lee min ho tu mmg best kan.
suka sgt :P

e k i n . said...

PrincessKwaii; BEST GILER! 5 star! hahaa.