Disebalik cerite Boys Over Flowers. (Fakta)

Semua orang tahu cerite Boys Over Flowers kan? Kalau ade yang tak tahu lagi tuh, memang lah ketinggalan zaman. Hahaa. Well, cerite tuh memang best! Even orang kate citer tuh citer 'Cetak Rompak' dari citer Taiwan dengan Jepun, tapi tetap melekat dihati! Lebih-lebih lagi dengan ketampanan jejaka empat orang itu!


the F4

Sebenarnye ade kebanyakkan yang tak tahu, pada awalnye watak utama Goo Jun Pyo tuh sebenarnye originally bukan Lee Min Ho yang patut bawak. Mesti korang terkejutkan? Pada awalnye, pengarah cerite BOF ni menyarankan supaya watak Goo Jun Pyo dipegang oleh Jang Geun Suk yang popular dengan cerite Baby and Me. Aku kenal pelakon tuh dari cerite tuh. Memang tidak kurang kacaknye! Hehehee. Menurut sumber die menolak watak Goo Jun Pyo tuh sebab die membuat pilihan memilih drama(Beethoven Virus) yang memboleh die berlakon dengan ramai pelakon senior. Dan pilihan die memang bijak sekali! Akhirnye pengarah BOF menyerahkan watak Goo Jun Pyo kepada Lee Min Ho yang ketika itu baru lepas accident kereta! Sob3.


Jang Geun Suk


Lee Min Ho

Siapa lebih sesuai dengan watak Jun Pyo?

Aku rasekan kalau Jang Geun Suk tuh ambik jugak watak Goo Jun Pyo tuh, die maybe takkan berlakon dalam cerite You're Beautiful. Seriusly, biler aku dapat tahu pasal ni, aku rase lega sangat. Sebab aku suke sangat die berlakon dalam cerite You're Beautiful. Drama korea terhangat selepas Boys Over Flowers! Rugi tak tengok. Cerite mengisahkan pencarian ahli baru untuk membentuk kumpulan idol yang baru bername A.N.JELL. Best gile! 10 bintang aku bagi! Hahaa.


Drama You're Beautiful

Cerite Boys Over Flowers sedang ditayangkan di 8tv. Benci betul kalau bukak 8tv, semua drama korea gune suara cetak rompak! TV2 pun boleh tahan lagi. Hehehee :)

post signature

17 comments:

Farhana said...

Jang geun suk mmg kacok. Suke wo.. Hehe.. Min Ho pn best gak.. Huhu.. Skang tgh cube cari you're beautiful.. Rmai yg kate best.. Harus nak nengok ni.. Heehee.. ;)

e k i n . said...

Farhana; Memang best pon~ Serious~~~

Dora Kimmy said...

yeah stuju laaa !
geun suk mmg patot blakon YB jea.
bof ta ssuwai !
bayangkan geun suk keritingkan rmbot dea tuh.
hahaha :P

Syida Shukor said...

hee , kenapa anda semua gojes habes neh ? (;

e k i n . said...

Dora; memang kelako ;D


syida; biase la tuh~~ Hhehehe :)

Zuewairy said...

cite pe nii??? xpnh tgk pun;)

e k i n . said...

Zuewairy; Hahaa. Orang laki biasenye tak nengok citer2 niyh, Hhehee :))

N said...

saya tempah sorg hero mereka. kim bum! :DD

AzuanBudakPandai said...

itu ke nama korea baru yg best..nanti aku nak tgk gak..BOF sangat tak best ok huhu..

e k i n . said...

Azuan; Hahaa, tak tengok lagi tak boleh gak nak komen tak best, tengok lah dlu :) hehehee

nqba BOF said...

you're beautiful tu mmng best wlwaupun sy x tgk lgi,tpi da boleh agk dah :)

psl 8 tv tu,sy stju sgt,sbb psl bnyk potong,dia tkr dri bhsa korea ke bhsa cina.mmng x puas hti,he2 :P

jane said...

ahhhhhhhhhhhhhhhh

aku tetap suke jang geuk seuk
lee min ho aku tak suke

jang geuk seuk jugak d hati

ihiksssssss

fathiahRAIHANA said...

korean nieh sume segak2
filem pom laku laah
hahahaa

Ery Farieha said...

min ho kot. hehehe. dia kacak, x jambu sgt. muke pun nakal2 je. hee

Fatihah Ory said...

min ho lg sesuai jd jun pyo kot
hehe,,

tak tgok lg you're beautiful~
hurm,, enth bila nk tgok

8TV alih suara ke mandarin~

Anonymous said...

I am able to make link exchange with HIGH pr pages on related keywords like [url=http://www.usainstantpayday.com]bad credit loans[/url] and other financial keywords.
My web page is www.usainstantpayday.com

If your page is important contact me.
please only good pages, wih PR>2 and related to financial keywords
Thanks
Desypecoelp

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.