Anti Super Junior?

Anti Suju aka Super Junior?Okeh, mungkin ayat ni sensitif bagi sape-sape yang mengenali Super Junior apatah lagi minat! Aku sendiri salah seorang fan super junior. There is no doubt about it. Kenape tajuk harini ANTI SUPER JUNIOR?. Sebabnye aku nak bagitau semua orang pasal satu website yang menceritekan segale 'keburukan' super junior. Well, aku percaye cerite-cerite mereka ni hanye satu rekaan semate-mate. Lahir dari seorang yang berhati busuk. Agak tidak keterlaluan kalau aku katakan yang tuan empunye blog ni jeles dengan populariti super junior melebihi artis pujaan die yang ntah sape-sape ntah. Haha. Yela, macam dah takde keje lain die nak buat selain mencipta website yang menambahkan dosa die je, takde sebab lain selain dengki, betul tak?



Super Junior terdiri daripada 13 orang ahli kumpulan, mereka juga mempunyai banyak fan base seluruh Asia yang dinamekan Everlasting Friend(E.L.F). Kalau korang salah seorang daripadanya, welcome to the club. Hehehe! Tapi takde plak name fans base untuk Anti super junior? ade sape-sape boleh bagi name tak? haha. Terus terang aku katekan, memang kejam la sape-sape yang jadi anti fans ni. Tak kire la sape-sape, yang heran super junior selalu jadi mangsa fitnah. Salah satu fitnah yang paling femes diorang, mereka 'GAY'? Oh no, so pathetic and try get to know them better. Suju is not a gay. Its normal for korean people! Hubungan diorang tak lebih dan tak kurang macam adik beradik! Oke?


Sebahagian komen yang tak puas hati.

Aku respek la sape-sape yang backup suju balik, ade jugak yang bagi ayat yang 'all out' haha. Agak panas jugak la komen-komen diorang. Hehe. Go ELF~


komen yang busuk hati.

Aku memang tak puas hati dengan minah ni, ntah sape-sape ntah. Suke suki je nak mengate suju, panjang lebar plak tuh. Sebenarnye ade lagi komen die, malas nak pampang banyak-banyak buat sakit mate je. Suju ade tarikan mereka tersendiri, bukan setakat hebat diatas pentas, tapi personality semua orang ade pelbagai. Keunikan utama super junior ialah Personalti! Tak semestinya dengan hanye pandai buat lagu sendiri mereka dah boleh berjaye(berdasarkan komen diatas). Huishh~

p/s; Actually tuan empunye blog diatas ni pengecut gile, cakap dalam blog berani lah, kalau hina depan-depan ELF, terkontang kanting! hahahaa. funny :)




post signature

7 comments:

niesz said...

huhu..ntah betul ke x ape yg dorg ckp tu kan..xbaik la wat fitnah..kite xtau..so diam2 je la kan..

PrincessKawaii said...

eeee ! berasap je bc entry u ni.
act berasap dgn empunya blog gila tu.
apa kejadahnye dia nak buruk2 kan suju? mmg agak melampau blog dia tu. marilah kita ramai2 serang block dia.. to suju fan mari kita berdebat ngn empunye blog tu.. ish wat org panas je

e k i n . said...

niesz; tau xpe, tak minat tuh diam-diam lahh. Ntah2 die sakit hati sgt tengok super junior tuh bahagie. Hehehe :)

PrincessKawaii; Haha. Berdebat pun tak gune. Komen byk-byk pun macam takde pape. Agaknye die suke tengok ELF panas hati dengan die punye blog. Jadikan bahan lawak die. Suke suki jeh. Huhuh

Missha said...

huhu biarkan mereka mengutuk coz dorang takkan ke mane..yang penting we all as fans kne bg support kat Suju or any other artists yg kite minat so that dorang akan terus bertahan ok...

*salam perkenalan =)*

e k i n . said...

Missha; yes, setuju. Salam perkenalan :D

KizZ said...

Salam..

Um,Lu sudi jenguklah kat kiz garden
www.kizgarden.blogspot.com

Follow jika anda berminat..
TERIMA KASIH..

Anonymous said...

korang nih terlalu fanatik ngan mende suju nih.... sbb tu la ko buat blog nih... suju is a gay .. fitnah?
i rasa x la... heechul tu mmg gay.. terima jer la...
ass hole..