Segalanya Keju di Pizza Hut!

Semalam, 23 Oktober aku decide nak belanja family aku makan pizza hut. Memandangkan ada lagi saki baki duit elaun praktikal aku, so aku belanja lah. Lagipun aku dah terliur sangat dengan menu promotion Pizza Hut yang baru yang hari-hari keluar iklan dekat tv. Kalau korang nak tahu, menu itu ialah Ultimate 7 Cheesy Pizza! Segalanyaaaaa keju. Yes. Amat mengemukkan. Itu yang aku nakkan hahaha.



Yummeh, aku sebagai pencinta keju sudah tentu akan menanti-nantikan pizza hut berunsur keju ini. Apa yang menarik, ada 7 jenis keju yang dah dicampurkan dalam pizza ni. Dan yang paling best, nampak tak bebola putih atas tu, itu ialah cream cheese, rasa dia sangat 'cheese'! Walaupun rasa masam-masam sikit.


Ini muka-muka yang sedang enjoy makan Pizza Hut sebab dah lama tak menjamah!

3 comments:

Cik Ice said...

Mak aihh..sape yang hantu keju..sangat lah digalakkan cuba resepi baru pizza hut niyh kan..

H Y D E said...

wah... sedap! nak sikit :)

fathiahRAIHANA said...

Wahh nanak jugakkkk
tak try lg yg ni