Award ? hoho .

Terima kasih Shafril for giving me this award !


Haha , aku rase macam ketinggalan zaman je pasal award-award neyh , huhuhu . Mane tak nye , sume orang ade award , aku pulak macam terkapai-kapai . Hahaha ! Pikir seratus kali macam mane nak dapatkan award dari blogger yang lain , hehe . Tak pe-tak pe , slow-slow , aku baru lagik dalam dunia blog ni , plus jarang sangat update blog ni , memang la kan ? hehe .

hurmm .

6 comments:

ShaFril said...

ur welcome hehe =)

joegrimjow said...

beshnye dpat..
huhuk

e k i n said...

haha , perli keh ?

SHAZREEN HAFIZEE said...

salam

thankz 4 following..

have a nice day:)

SuFy said...

waa..nak juge..hihi..

tp sy lg x reti nak wat award tu kat blog..haha..lg kesian..uhuk3

e k i n said...

yeke , sy ingt sy sorng je tataw , huhuh !