Luahan Rase yang Same je Hari-Hari !

Macam biase lahh , kena face hari-hari kebosanan yang tak terhingga , terperap je la aku dekat rumah . Huhuhu , actually kalau aku tak pindah rumah 2 tahun yang lalu , aku rase sekarang ni aku dah keluar banyak tempat kat kuala lumpur tuh . I really miss my friends ~ Huhu . Sorry eyh guys , susah sangat nak hang out macam dulu dah .
Kalau dekat-dekat senang sikit nak jumpe


Memandangkan sekarang tengah musim loaded , sape tak nak kepuasan diri kan ? kan ? tipulah kalau ade yang nak simpan duit banyak-banyak sampai mati . Sekarang dalam kepala ni ade satu bende je , semenjak tapis menapis berlaku antara kedua orang tua kuh dengan boyfriend aku yang sorang tu , iaitu ; HANDPHONE BARU ! yess , harap-harap tidak menimbulkan salah faham lagi , huhuh .

hp baru~

Tapi kan , confuse la . Banyak sangat handphone yang aku berkenan , nokia ke sony ericsson ekh ? ade orang suggest sony ericsson because susah dapat virus , aku bukan expert sangat pon pasal handphone-handphone ni , haha . Untuk pengetahuan korang , selame ni aku guna handphone murah-murah je , tak mampu la katakan , ceh ceh ceh , tapi tak kecil hati pon , sikit pon tak , hehehe !

Antara Nokia N81 dan Sony Ericsson W910i
mana bagus ekh ?
Sekarang habit aku kat rumah online je laa , tak pon tengok drama korea , bla bla bla ~
bosan
bosan
bosan
bosan
bosan


13 comments:

naqiubex said...

Sony Ericcson W910i... '_'

SuFy said...

sy pngguna setia nokia..nokia dihatiku!!hehehe..

*sony pon ok..tp i suggest nokia..huhu

e k i n said...

adoi , konfius lagik .
hoho !

UsE_RiEz said...

katakan ya kepada nokia..
saya pakai nokia N80.. ok aja..
saya x pernah pki sony ericson~

cikYANchoco said...

antara nokia n sony , baik agy sony.. sbb fuction dia bagus.. :) sony w901i fuction dia x best.. cube usha sony c95 besh... :)

cikYANchoco said...

opsss lper plk.. thx follow blog yan :)

The Silent Melody said...

nokia better la ekin..
sony pun okey tapi nokia r better..

A s h i k i n . said...

wahh , ramai mengatekan nokia ,
hehek , well . .
kite tggu and tgok nt k !

Anonymous said...

Sony lgi bgus la weii ~
Byk gak duit ko ek ?
=p

nabilah said...

hye2 bella pki n81 emm bleh than lah..ada wlan..=)tp agak besa skit lah tp smart=)

dr_zool said...

welcome.rajen2 la g blog sy tgk pape yg baru.

tq 4 ur support=)

dr_zool said...

wslm
tq for ur question
untuk jadi agent tuh,kt blog sy ade 2 syrikat yg sy join untuk jual topup.
1)saudagarprepaid
2)mymode.com.my

so,ade 2 pilihn untuk sedari join.kalu awk plih mymode,yup,sy upline awk.pe yg awk perlu buat,awk masuk ke website prepaid4u,dan reg as free member

then,awak boleh log on ke dlm website tesebut dan bace sume info berkaetn bisnes tu

kalu ad sebrng petnyaan lg dialu2kn untk kontek sy.tq

syaPEKO said...

kite pki nokia je!!
itu pun ayh kite kasi!!
x tau la nak bagitau keputusan mana satu!!