10 Password Paling Popular Didunia.


Wah wah. Macam menarik je tajuk diatas ni. Korang mesti nak tahu kan jenis password apa yang orang lain senang nak agak. Cuak je rasa, sebabnya takut profile korang kena hack. Hahah. Ramai kes hacking menghacking sekarang ni sebabnya antara mereka-mereka dah dapat agak password korang. Dan tak kurang juga sebab korang lupa nak log out facebook. Padan la dengan muka korang. Mari mari kita berdiskusi pasal ini kes.

1. Tanggal lahir
2. Tanggal pernikahan
3. Nama depan (banyak digunakan di Amerika Selatan)
4. 123456789
5. 111111
6. ILoveYou
7. Nama123
8. Kata "password"
9. Nombor Telipon rumah/handphone
10. a1b2c3d3

Haaa, kalau salah satu password korang antara tergolong seperti diatas cepat-cepatlah tukar kalau takut orang lain menceroboh privasi korang. Kalau ade yang dah terlambat tuh, nasiblah labuuu. Sekian.

Sumber: www.penulissenja.com

3 comments:

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

thnx 4 info ... ;)

♕ Mr.IX ♂ said...

kawan sy pernh guna password 12345 tu..pastu terus kena hack..haha

♕ Mr.IX ♂ said...

kawan sy pernh guna password 12345 tu..pastu terus kena hack..haha