Part 2: Perlukan font yang comel?

Entri ni sambungan entri Perlukan font handwriting yang lawa-lawa? Yang ni kira part 2 la. Akibat terlebih rajin harini, aku nak upload lagi font yang ada dalam koleksi simpanan aku. Korang pun boleh download dengan menekan gambar font yang korang nak.

Sebelum ni aku upload jenis-jenis font handwriting, kali ni aku nak upload pulak font jenis bukan handwriting yang sesuai untuk korang mengedit header korang or apa-apa je la yang korang rasa nak edit. Hehe. Kalau nak request lagi, komen je. Happy download!

4 comments:

Hans said...

yang last tu font dia cantik

ArulchelseA said...

wahh menarik ni..

Ila Mhd Noor said...

font yg 5th tu lawa!!

e k i n said...

thanks guys :DD