Part 1: Perlukan font handwriting yang lawa-lawa?

Korang perlukan font lawa-lawa? Biasa nya bagi sesiapa yang dah biasa ber'photoshop', font sangat memainkan peranan. Ye dop?

Ni nak sharing font yang ada dalam simpanan lappy aku.


Ni semua font jenis handwriting ye kengkawan, banyak ni je larat upload, jenuh nak share semua font sekali gus. Kalau banyak permintaan nanti, aku upload lagi (kalau ramai yang mintak la) kalau nak mintak, comment je. Nak download tekan je gambar font tuh. Happy download. Heheh.

15 comments:

Zuewairy said...

thanks.. comel2 la ;)

aima mazlan said...

tulisan header tu rebekah birthday kan?
hoho..ade jugak font tu :)

aima mazlan said...

font header tu rebekah birthday kan?
hoho..ade jugak font tu :D

e k i n said...

aima: a'ah rebekah birthday, dah ramai org guna dah :)

anish said...

pea font ni mmg comel. hehe. salu jugak download, tp xde yang noodles girlfriends ni. hee. download 1, thank u for sharing! (:

e k i n said...

Anish, amek je la. sharing is caring :D

MN said...

omeyyy kann :)

sumaiyah mokhtar said...

heee kite suka no 2 tu, cantik :)

♥ LULU ♥ said...

cntik2!!hehe

cik violet said...

wahhh..thaks share ;)

p/s : mintak tlg like pic kad raya sy boleh tak?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=242605122440168&set=a.241263845907629.67566.189899367710744&type=1&theater :)

Fad said...

cantikla..thanks share ek..:):)

syrupmasin said...

huhu..style lah..pompuan suke lah kan :D

Nazryn Mishar said...

nice! suka yang ade cupcake tuh! :D thx sharing~

Cik Ice said...

Wuitt2..comey2 font.. *LIKE*

Fatin Aliyya said...

wah, best2.dh lama nk cari website yg ada font lawa2.tq